article image Virals

MrBeast breekt record met nieuwe video waarin YouTubers strijden om 1 miljoen dollar

Auteur
Auteur: Arjan
Datum: 16/07 11:00

Hij heeft inmiddels meer dan 300 miljoen volgers

MrBeast staat bekend om zijn video's met opvallende competities, vaak met bijzondere uitdagingen en grote geldprijzen. Jimmy Donaldson, zijn echte naam, heeft het grootste YouTube-kanaal met meer dan 300 miljoen volgers. Volgens Forbes had hij in 2022 al een vermogen van 500 miljoen dollar, en nu nadert hij de miljard.

In zijn nieuwste video laat Donaldson 50 bekende YouTubers tegen elkaar strijden in verschillende uitdagingen om een miljoen dollar te winnen, dat wordt uitgekeerd aan een of meer van hun abonnees.

De prijs ligt als een stapel contant geld in het midden van de studio, terwijl de deelnemers taken uitvoeren zoals basketballen, Jenga spelen en vormen uitsnijden uit koekjes, wat een knipoog is naar Squid Game.

De winnaar

Er deden veel bekende YouTubers mee met de challenge waaronder IShowSpeed, Pokimane, Logan Paul, KSI en Sketch. Uiteindelijk ging Jaiden Animations er met de prijs vandoor. 

Jaiden Animations is een bekende YouTuber die vaak storytellingvideo's maakt, waarin ze praat over onderwerpen als gamen, persoonlijke ervaringen en haar hobby's. Ze heeft een unieke stijl om haar verhalen te illustreren en ze uit te werken met haar tekeningen. Haar vaardigheden hebben haar een enorme aanhang op het platform opgeleverd, met meer dan 13 miljoen abonnees.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties