article image Sport

Rico Verhoeven keert in december terug naar GelreDome en verdedigt wereldtitel

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 09/09 17:00

Zijn tegenstander wordt Levi Rigters óf Bahram Rajabzadeh

The King of Kickboxing staat op 7 december weer in de ring tijdens COLLISION 7 in het GelreDome. Eerder dit jaar won Rico Verhoeven drie gevechten op één avond tijdens de GLORY Heavyweight Grand Prix, ondanks een harde klap van Levi Rigters, en hij wil daar nog een overwinning aan toevoegen.

Met een indrukwekkende reeks van negentien opeenvolgende overwinningen in GLORY en elf titelverdedigingen is de 35-jarige Verhoeven nu de onbetwiste kampioen in de sport. Maar Rigters en Rajabzadeh willen daar graag verandering in brengen.

Highlights van de Glory Grand Prix

Vertrouwen

Op 21 september wordt tijdens GLORY 95 duidelijk wie de volgende tegenstander van Verhoeven is. Levi Rigters, nu de nummer één op de ranglijst, staat tegenover de onvoorspelbare Bahram Rajabzadeh in een titel eliminator van vijf ronden in Zagreb, Kroatië. Eerder dit jaar was Rigters dicht bij een overwinning op Verhoeven tijdens de finale van de GLORY Grand Prix, waarbij hij de kampioen bijna uitschakelde met een draaiende backfist. Verhoeven blijft echter vol vertrouwen richting december kijken:

Elke wedstrijd is een test, en ik ben hier om te bewijzen dat ik nog steeds de koning ben. Levi heeft me de vorige keer bijna gevloerd, maar ik heb gewonnen. Hij is gevaarlijk, maar zolang ik de baas ben, blijft de titel bij mij. Bahram praat veel, maar praten is goedkoop. Als hij Levi verslaat, kan hij misschien bewijzen dat de hype echt is. 7 december in het GelreDome wordt onvergetelijk!

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties