article image Sport

Jake Paul verslaat voormalig UFC-vechter Mike Perry, maar krijgt ook kritiek

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 21/07 16:00

Volgens Connor McGregor zit Paul aan de doping

Jake Paul won in Florida het gevecht tegen Mike Perry. Na de overwinning richtte hij zich tot Mike Tyson en Jutta Leerdam, zijn vriendin. Paul, in een gladiatoroutfit, voorspelde een knockout in de tweede ronde.

Hij begon sterk met een knockdown in de eerste ronde en opnieuw in de tweede ronde. Perry, oorspronkelijk een MMA-vechter, liet weinig techniek zien. Paul domineerde het gevecht, terwijl Perry flink geraakt werd. Na meerdere knockdowns stopte de scheidsrechter het gevecht in de zesde ronde, waardoor Paul als winnaar werd uitgeroepen.

De knock-out

Jake daagt Alex Pereira uit

Na het gevecht daagde Paul UFC-kampioen Alex Pereira uit voor een bokswedstrijd.

Alex, jij hebt altijd gezegd dat je wilde boksen. Ik ben hier de koning. Kom hierheen. We kunnen het laten gebeuren. Ik wil jou, Alex Pereira.

Nog geen minuut later nam de 37-jarige Braziliaan contact met hem op via FaceTime. Maar of het daadwerkelijk gaat gebeuren, lijkt onwaarschijnlijk omdat Pereira bij UFC een contract heeft getekend, waarbij al gevechten gepland staan.

McGregor kritiseert Jake Paul

McGregor beweert dat Paul doping gebruikt, zo zegt hij op X. 'Een gewichtsverschil van veertig pond, de doping komt uit zijn hoofd en toch poept-ie nog in zijn broek. De grootste piss bag die ik ooit heb gezien.'

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties