article image Shownieuws © BSR Agency

Zien: Bianca Censori riskeert mogelijk celstraf voor té onthullende outfit in Los Angeles

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 21/07 11:30

"Kan mogelijk beschouwd worden als onzedelijk gedrag"

Dat Bianca Censori, vriendin van rapper en beroepswous Kanye West, per definitie al lekker extravagant door het leven gaat hoeven we je niet niet uit te leggen. Het begon nog enigszins fatsoenlijk, maar de laatste tijd worden haar outfits elke week een stukje pikanter

Afgelopen maandag was het lieftallige koppel weer eens in Los Angeles en Bianca bracht daar een bezoekje aan de zonnestudio. Moet kunnen natuurlijk, maar haar outfit was dermate doorschijnend dat het niets meer verborg. Deze opvallende kledingkeuze kan mogelijk beschouwd worden als onzedelijk gedrag onder de wetgeving van Californië. 

Volgens Sectie 314 van het Californische Wetboek van Strafrecht is het strafbaar om opzettelijk je geslachtsdelen of naakte lichaam bloot te stellen op een openbare plaats, of ergens anders waar anderen zich beledigd of geërgerd zouden kunnen voelen. De maximumstraf: zes maanden in de cel, en een boete tot 1.000 dollar. Daarnaast zal ze dan ook verplicht geregistreerd worden als zedendelinquent.

© BSR Agency

Kanye's leefregels voor Bianca

Bronnen dichtbij Bianca beweren dat Kanye haar een aantal leefregels heeft gegeven waar ze zich aan moet houden. Zo mag ze "nooit praten", schijnt hij te bepalen wat ze wel en niet mag eten en bepaalt hij in welke outfits ze naar buiten gaat. Over dat laatste hoeven we nu in ieder geval niet meer te twijfelen.

Niet welkom in restaurants 

Verschillende eigenaren van populaire restaurants in de streek hebben via sociale media laten weten dat Bianca niet meer welkom is in hun eettent. "Dit is niet respectvol naar de andere gasten toe", schrijft één van hen op X. "Je zou er ook zo je eetlust van verliezen."

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties