article image Shownieuws

Nicol Kremers bedolven onder kritiek na badpakfoto: 'Je bent toch geen 70?'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 23/10 08:00

'Je bent toch geen 70 of wel?'

Het internet barst er van: toetsenbordridders die alleen maar kunnen zeiken en hun eigen frustraties afreageren op (succesvolle) influencers

Hun eigen fysieke, mentale en financiële staat is meestal wel te raden, maar dat weerhoudt ze er alsnog niet van negatief te reageren. Zo plaatste Nicol Kremers onlangs een foto waarop ze in een bikini poseerde, en werd ze alles behalve gespaard door haar volgers.

De foto in kwestie

De foto in kwestie © IG/nicolkremers

Enkele reacties

Enkele reacties

Ook leuk: Gedetineerden in Berlijn krijgen privéshow van vrouwelijke voorbijganger

Transformatie

Nicol Kremers, bekend van haar rol in de realityserie 'Familie Gillis: Massa is Kassa' en haar relatie met Peter Gillis, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan in haar leven. Na een turbulente periode, waarin ze te maken had met juridische geschillen en persoonlijke uitdagingen, heeft Nicol zich gericht op haar persoonlijke groei en carrière. Ze heeft onlangs een therapie in Thailand afgerond, wat wijst op haar toewijding om aan zichzelf te werken en een nieuwe start te maken.

Vermogen

Het vermogen van Nicol Kremers wordt geschat op enkele honderdduizenden euro's. Haar inkomsten zijn afkomstig uit diverse bronnen, waaronder haar werk in de modellenwereld en haar aanwezigheid op sociale media en Only Fans. Zelf heeft ze onlangs beweerd dat ze maandelijks een inkomen van ongeveer 100.000 euro zou hebben.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties