article image Shownieuws © IG/maan.de.st

Maan rekent af met wilde drugsgeruchten: ‘Bizar’

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 26/07 10:43

Zangeres slacht de roddelpers

Maan de Steenwinkel vindt de wilde drugsverhalen die over haar de ronde deden toen ze een paar maanden uit de spotlight verdween “bizar”. Dat vertelt de zangeres aan tafel bij de talkshow Humberto à Paris. Ze noemt de geruchten “frustrerend en niet leuk”. 

Zakelijke pauze

Het is bizar wat er ontstaat als je niet uit jezelf dingen laat weten. Het ging top met mij. Ik lig met een kokosnoot op het strand en je leest dat soort dingen. Het lijken verhalen waar je naam op lijkt geplakt, maar het ging niet over mij. Dat deel van de media snap ik niet. Het is frustrerend en niet leuk. Maar ik probeer er niet te veel mee bezig te zijn of mezelf voor te verantwoorden, want ik weet wel beter. Dat ben ik niet.

Na de festivalzomer van 2023 laste Maan een zakelijke pauze in, naar eigen zeggen voelde ze de behoefte om even “een stapje terug” te nemen. “Te reizen, meer te zien van de wereld. Meer naar binnen te gaan en te voelen van: vind ik het nog leuk wat ik doe?”

Dit najaar kan Nederland weer genieten van de zangeres die bekend werd na haar deelname aan The Voice of Holland; Maan gaat op tournee langs poppodia in Nederland en België.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties