article image Shownieuws © RVD/Frank Ruiter

‘Glamourprinses’ Alexia viert 19e verjaardag: fotogeniek, modieus en geheimzinnig

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 26/06 10:57

Verjaardag in huiselijke kring gevierd

Feest bij de Oranjes: prinses Alexia wordt vandaag 19 jaar. Zelfs op deze bijzondere dag zullen we geen glimp van de prinses opvangen, want haar verjaardag zal ‘in huiselijke kring’ worden gevierd, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst. 

Groningen 

De ‘glamourprinses’ kreeg begin deze maand veel kritiek over zich heen na een interview over haar tussenjaar. Volgens mediadeskundige Tina Nijkamp kwam de prinses ‘door haar accent heel high class over’. Uit het fragment komt een beeld naar voren van een prinses die haar leven liever voor zichzelf houdt. 

Ook haar antwoord op de vraag waar ze gaat studeren, leidde tot boze reacties. Volgens het geruchtencircuit zal de prinses gaan studeren in Groningen, maar tijdens het interview zei de prinses 'nog niet' te weten waar ze wil studeren. Dat Alexia nog geen keuze heeft gemaakt, is volgens deskundigen waarschijnlijk een toneelstukje. Met het oog op zaken als beveiliging en vooronderzoek wordt de knoop vroeg doorgehakt, en niet een aantal weken voor het universitaire jaar begint. 

Fotogeniek 

Wat opvalt aan prinses Alexia is haar gevoel voor mode en mooie plaatjes. De outfits van de ‘glamourprinses’ zijn vaak het gesprek van de dag, waardoor ze geregeld wordt vergeleken met haar moeder Máxima. 

Het leidt soms tot (ietwat kinderachtige) video’s op sociale media. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties