article image Shownieuws

Discussie over gewicht naar aanleiding van bikinifoto Nicolleke: "Aangespoelde potvis"

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 17/09 18:00

Er waren ook genoeg positieve reacties

Het is de laatste tijd wat rustiger rondom Nicol Kremers omdat ze niet meer wekelijks te zien in de realityshow Massa is Kassa. De breuk met Peter Gillis speelt hier ook een rol in.

Ze krijgt echter genoeg aandacht, vooral sinds ze actief is op verschillende platformen voor volwassenen. Hier plaatst ze pikante content en verdient ze flink wat geld mee: zelf gaf ze aan dat het om ongeveer anderhalve ton per maand gaat.

Kritiek op gewicht

Ze krijgt ook veel haat online. Veel mensen vinden dat ze profiteerde van Peter en zijn geld, maar er is ook veel kritiek op haar gewicht: ze is wat voller geworden en dat levert negatieve reacties op.

Afgelopen week deelde ze een bikinifoto op Instagram, wat ze wel vaker doet. Veel reacties zijn positief, maar er zitten ook negatieve reacties tussen. Eerst maar even de foto waar het om gaat.

© IG/kremersnicol

Enkele opvallende negatieve reacties

Ze wordt vergeleken met een walvis, een potvis en een hoer. Nu weten we natuurlijk niet wat voor vrouwen dit soort personen op de bank thuis hebben zitten, maar de kans dat ze van rubber zijn is aanzienlijk.

Positieve reacties

Het merendeel was echter positief. Een kleine selectie:

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties