article image Rich & famous

Viktoria Winslow is bijna 60, maar harkt miljoenen views binnen op social media

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 09/09 16:30

We hebben zo'n vermoeden waarom dat is

Viktoria Winslow, beter bekend als "The Golden Gilf" op TikTok, is een 59-jarige Australische influencer/model/fitnessinstructeur die behoorlijk populair is geworden online met haar zelfverzekerde en humoristische content. Met meer dan 240.000 volgers op TikTok en miljoenen likes, weet ze haar doelgroep te boeien met een combinatie van luchtige en soms redelijk gewaagde content. 

© IG/viktoria_winslow

Fit gran

Naast haar populariteit op TikTok, krijgt Viktoria ook aandacht door haar open houding over daten en relaties. In een interview met The Sun deelt ze trots haar datingervaringen met jongere mannen, wat haar de bijnaam "fit gran" heeft opgeleverd. Ze laat zien dat leeftijd geen obstakel hoeft te zijn voor zelfvertrouwen en plezier. Ze geniet van het daten met zogenaamde "toyboys" en benadrukt dat haar levenslust en energie jongere mannen aanspreekt.

Andere Platforms

Naast TikTok is Viktoria actief op platforms zoals OnlyFans en Fansly, waar ze extra content plaatst voor haar fans. Ze heeft als doel om door te gaan met het maken van content, zelfs als ze 90 jaar en "gerimpeld" is. Het is duidelijk een familieding, want haar 25-jarige dochter Zoe was al actief op deze platforms voor Viktoria begon.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties