article image Rich & famous

Bekendste gast ooit van Dr. Phil heeft bakken met geld verdiend met OnlyFans

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 20/07 09:30

Zegt ruim 52 miljoen euro te hebben verdiend

De meest bekende gast van de show 'Dr. Phil', Danielle Bregoli, heeft miljoenen euro's verdiend aan OnlyFans. De 21-jarige vrouw zegt er ruim 52 miljoen euro mee te hebben verdiend. 

Ze begon op haar achttiende met content maken voor op OnlyFans. In de eerste zes uur verdiende ze hier al één miljoen dollar mee, waarmee ze direct een record verbrak. Voor 22 euro per maand kunnen haar fans haar content zien op het erotische platform.

Op Danielle's dertiende verscheen ze in de show van Phil McGraw. Haar moeder had de hulp van Dr. Phil namelijk ingeschakeld omdat ze haar dochter niet meer uit kon staan. Danielle had namelijk onder andere de auto van haar moeder gestolen. Het publiek moest tijdens de opname lachen om de houding van Danielle, waarna ze ruzie met hen begon te zoeken. Ze noemde ze 'een stel hoeren' en daagde ze uit om buiten te vechten met de zin 'Catch me outside, how about that?'. Danielle werd hierdoor erg bekend.

Veel van haar verdiende geld geeft Danielle uit aan auto's. Recent is er nog iets bijgekomen waar haar geld waarschijnlijk naartoe zal gaan; ze is in maart namelijk moeder geworden van een dochtertje.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties