article image Politiek

Kritiek op nieuwe commercial van Biden: 'Je bent een demente marionet die geen samenhangende zin kan maken'

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 04/07 11:00

'De enige reden waarom u niet met succes op feiten kunt worden gecontroleerd, is omdat niemand een verdomd woord van u begrijpt'

Joe Biden plaatste afgelopen week een nieuwe advertentie voor zijn campagne. In de advertentie spreekt hij over de misinformatie die Donald Trump verspreidde tijdens het CNN-debat van vorige week donderdag. "Ik weet hoe ik de waarheid moet vertellen. Donald Trump niet." 

In de commentsectie heeft men veel kritiek op deze commercial. Ze zeggen dat Biden ook misinformatie verspreidde tijdens het debat. Daarnaast vonden veel mensen zijn debatoptreden ontzettend slecht. "Neem ontslag", schrijft een twitteraar.

Media in de VS melden nu dat Biden zelf ook twijfelt of hij door moet gaan. Dat zou hij hebben gezegd tegen een vertrouweling. Het Witte Huis ontkent echter: perswoordvoerder Karine Jean-Pierre zegt dat hij 'absoluut niet' overweegt om dat te doen. 

Tekst gaat onder verder.

Hoewel Biden beweert dat hij weet hoe hij 'dit werk moet doen', denken veel mensen in de commentsectie daar anders over. "Slechts 28% van de Amerikanen vindt dat Joe Biden zich kandidaat moet stellen voor het presidentschap", schrijft twitteraar Paul A. Szypula. 

Kimberly Klacik, een republikeinse kandidaat voor de Maryland's 2e congresdistrict, schrijft dat Biden de wereld donderdag, tijdens het CNN-debat, heeft laten zien 'dat hij (zelf, red.) niet eens weet wat hij zegt'.  

Daarnaast is Biden volgens sommige mensen onverstaanbaar. "De enige reden waarom u niet met succes op feiten kunt worden gecontroleerd, is omdat niemand een verdomd woord van u begrijpt", schrijft de streamer Viva Frei. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties