article image Politiek

Donald Trump vuurt running mate Tim Walz: 'Tampon Tim'

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 27/08 12:30

Heeft een nieuwe bijnaam gevonden voor Tim Walz

Trump laat op X blijken dat hij zich ernstige zorgen maakt over de situatie in het Midden-Oosten. "Bombs are dropping all over the place", zo schrijft hij op het platform van zijn goede vriend Elon Musk. 

"Wie onderhandelt er voor ons in het Midden-Oosten? Sleepy Joe slaapt op een strand in Californië, wreed verbannen door de Democraten, en kameraad Kamala doet een campagnebustour met Tampon Tim, haar echt slechte VP Pick", schrijft Trump in hetzelfde bericht op X. De Republikeinen noemen de running mate van Harris tegenwoordig 'Tampon Tim'. 

Walz wordt zo genoemd vanwege een wetgeving die hij eerder dit jaar ondertekende als gouverneur van Minnesota. De wetgeving vereist dat scholieren toegang moeten hebben tot menstruatieproducten op scholen. Producten zoals tampons en maandverband 'moeten beschikbaar zijn voor alle menstruerende leerlingen in toiletten die regelmatig worden gebruikt door leerlingen in de klassen vier tot en met twaalf, volgens een plan dat is ontwikkeld door het schooldistrict.'

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties