article image Virals

Man gearresteerd voor stelen van veranda

Auteur
Auteur: Rowan Geleijnse
Datum: 27/08 13:13

'3000 dollar schade'

In Nederland zijn we niet vies van een goede burenruzie. Bij De Rijdende Rechter wordt de ene na de andere buurtbewoner beschuldigd van landjepik omdat een buxushaag dertien centimeter over de erfgrens rijkt. In de Verenigde Staten is een man wel erg ver gegaan bij het inpikken van andermans grond. Een man uit Atlanta werd afgelopen week gearresteerd op verdenking van het stelen van een volledige veranda.

Verdachte Robin S. zou hebben ingebroken bij het erf van een buurtbewoner, waarbij hij meerdere 'verboden toegang'-bordjes negeerde. Hij sleepte vervolgens de veranda, die in verband met een verbouwing niet vastzat aan het huis, in zijn volledigheid mee.

Porch pirate

"Je zou misschien je schouders op kunnen halen en zeggen dat het niet zoveel uitmaakt, maar als je bedenkt dat de veranda zo'n 3000 dollar heeft gekost, is het ernstiger", aldus de advocaat van de bestolen veranda-eigenaar. Tijdens het onderzoek naar de diefstal verscheen de veranda plotseling opnieuw op het terrein, maar was door Robin S. ondersteboven teruggezet. De bizarre diefstal heeft S. de bijnaam 'porch pirate' opgeleverd, een term die doorgaans wordt gebruikt voor mensen die pakketjes voor deuren wegpikken.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties