article image Films & Series

Zussen, geld en geheimen in '(Un)lucky Sisters'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 31/08 21:00

Nieuwe Argentijnse dramedy nu op Netflix

Sinds dit weekend is de Argentijnse dramedy (comedy-drama) '(Un)lucky Sisters' beschikbaar op Netflix. Deze nieuwe serie, geregisseerd door Fabiana Tiscornia, draait om twee halfzussen, Jesi en Angela, die elkaar voor het eerst ontmoeten na de dood van hun vader. Wat begint als een ongemakkelijke hereniging, verandert snel wanneer ze ontdekken dat hun vader een geheime fortuin achter een muur in zijn appartement heeft verstopt. Deze onverwachte vondst dwingt de zussen om beslissingen te nemen die hun leven voorgoed kunnen veranderen​.

De serie combineert komedie en drama en verkent thema's zoals familiebanden, loyaliteit en de verleidingen van rijkdom. De spanningen tussen de zussen lopen hoog op terwijl ze omgaan met hun eigen problemen en de onverwachte erfenis. Hoewel het verhaal geen waargebeurde gebeurtenissen volgt, biedt het een onderhoudende en soms hartverwarmende kijkervaring die door critici wordt geprezen om zijn levendige karakters en intrigerende plotwendingen.

'(Un)lucky Sisters' is overwegend positief ontvangen. Op IMDb krijgt de serie momenteel een score van 5.6​. Recensenten prijzen de chemie tussen de hoofdrolspelers en de humoristische maar ook emotionele ondertoon van de serie. De serie is exclusief te bekijken op Netflix en is een aanrader voor een ontspannen kijkavond.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties