article image Films & Series

Supersnel avontuur 'The Flash' nu te streamen op Netflix

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 27/08 19:00

Ontdek het multiversum in 'The Flash'

Deze week is de superheldenfilm 'The Flash' toegevoegd aan het Netflix-aanbod. De film, die deel uitmaakt van het DC Extended Universe (DCEU), volgt Barry Allen (gespeeld door Ezra Miller) terwijl hij zijn supersnelle krachten gebruikt om terug in de tijd te reizen en de dood van zijn moeder te voorkomen. Dit leidt echter tot onverwachte consequenties in het multiversum, waarbij hij samenkomt met verschillende versies van bekende helden, waaronder een oudere Batman, gespeeld door Michael Keaton.

'The Flash' is een fictieve film, gebaseerd op het gelijknamige stripboekpersonage. Naast Ezra Miller en Michael Keaton spelen ook Sasha Calle als Supergirl en Ben Affleck als een andere versie van Batman een rol in deze avontuurlijke tijdreisfilm.

De film is met gemengde reacties ontvangen. Op IMDb scoort 'The Flash' 6.7/10, terwijl Rotten Tomatoes de film een score van 64% geeft. Critici prijzen de nostalgische elementen en de sterke acteerprestaties, maar wijzen ook op enkele zwakkere CGI-effecten en een complex plot. 'The Flash' is exclusief beschikbaar op Netflix voor Nederlandse kijkers en is momenteel niet op andere streamingdiensten te zien.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties