article image Films & Series

Stream seizoen 2 van de hilarische serie 'Baby Fever' nu op Netflix

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 26/08 19:00

Ontdek de hilarische chaos die volgt wanneer een vruchtbaarheidsarts zichzelf inseminateert

De nieuwe Deense serie 'Baby Fever' is recent toegevoegd op Netflix. Deze romantische komedie-dramaserie, geregisseerd door Nikolaj Feifer en Amalie Næsby Fick, volgt het leven van Nana, een vruchtbaarheidsarts die zichzelf per ongeluk inseminateert met het sperma van haar ex-vriend na een dronken nacht. Dit leidt tot een reeks hilarische en emotionele gebeurtenissen terwijl ze probeert haar zwangerschap geheim te houden en haar ex-vriend terug te winnen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Josephine Park als Nana en Olivia Joof Lewerissa. De serie, die bestaat uit zes afleveringen van elk 30 minuten, biedt een unieke mix van komedie en drama, waarbij serieuze thema's zoals vruchtbaarheidsproblemen en persoonlijke dilemma's worden behandeld met een luchtige toon. Hoewel het verhaal fictief is, raakt het aan reële zorgen en emoties rondom vruchtbaarheid.

Recensenten prijzen de serie om zijn humor, emotionele diepgang en de sterke chemie tussen de hoofdrolspelers. 'Baby Fever' is exclusief beschikbaar op Netflix en biedt Nederlandse kijkers een verfrissende kijk op de uitdagingen en vreugden van vruchtbaarheid.

Indien je seizoen 1 nog niet hebt gezien, draait het verhaal om Nana, een vruchtbaarheidsarts die geconfronteerd wordt met haar eigen biologische klok. In een moment van dronken impulsiviteit inseminateert ze zichzelf met het sperma van haar ex-vriend. Dit leidt tot een reeks komische en emotionele situaties terwijl Nana probeert haar zwangerschap geheim te houden en te navigeren door de complexiteit van haar persoonlijke en professionele leven. De serie onderzoekt de uitdagingen en emoties rondom vruchtbaarheid, aangevuld met humor en romantiek. Nana's reis om haar ex-vriend terug te winnen en haar eigen wensen en behoeften in balans te brengen, vormt de kern van deze hartverwarmende en hilarische serie. Zie hieronder de trailer van seizoen 1: 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties