article image Films & Series

'Scream 6' brengt klassiek horror terug naar het scherm

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 28/08 19:10

Ghostface keert terug in spannende nieuwe film

Deze week is de horrorfilm 'Scream 6' toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De film, een voortzetting van de iconische Scream-franchise, volgt de overlevenden van de vorige film terwijl ze proberen hun leven weer op te bouwen in New York City. Maar de rust is van korte duur wanneer een nieuwe moordenaar, gemaskerd als Ghostface, hen begint te achtervolgen. De film biedt een mix van spanning, schrikmomenten en het kenmerkende zelfbewuste commentaar op het horrorfilmgenre.

De cast van 'Scream 6' bestaat uit bekende gezichten zoals Courteney Cox, die terugkeert als Gale Weathers, en nieuwe toevoegingen als Jenna Ortega en Melissa Barrera. De film is een fictief werk en maakt geen gebruik van waargebeurde gebeurtenissen. Het script speelt echter wel in op de evolutie van horrorfilms en de invloed van moderne technologie op angst en paranoia.

De eerste recensies voor 'Scream 6' zijn positief. Op IMDb heeft de film een score van 6.7/10, terwijl Rotten Tomatoes een score van 76% geeft. Critici prijzen de film om zijn spannende verhaal, verrassende wendingen en het vermogen om trouw te blijven aan de originele geest van de franchise. 'Scream 6' is exclusief beschikbaar op Netflix voor Nederlandse kijkers en momenteel niet op andere streamingdiensten te zien.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties