article image Films & Series

Rooftopping en romantiek in 'Skywalkers: A Love Story'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 22/07 20:00

Het verhaal van twee dappere liefhebbers op adembenemende hoogten

Skywalkers: A Love Story is een boeiende nieuwe documentaire die recent op Netflix is uitgebracht. De documentaire geregisseerd door Jeff Zimbalist en Maria Bukhonina, volgt het leven van de Russische rooftoppers Angela Nikolau en Ivan Beerkus. Het paar reist de wereld rond om de hoogste gebouwen te beklimmen, met als hoogtepunt de beklimming van de Merdeka 118 in Kuala Lumpur. Niet alleen hun gewaagde stunts worden vastgelegd, maar ook onderzoekt de documentaire ook de uitdagingen binnen hun relatie.

Nikolau en Beerkus zijn bekend in de rooftopping-gemeenschap en hebben wereldwijd aandacht getrokken met hun adembenemende foto's en video's van hun gevaarlijke toeren. De cinematografie van de film vangt hun avonturen op spectaculaire wijze, wat leidt tot een visueel indrukwekkend geheel.

De eerste recensies zijn overwegend positief. Op IMDb scoort de documentaire een 7.8, terwijl Rotten Tomatoes een score van 83% geeft. Recensenten prijzen de film om zijn visuele pracht en de spannende dynamiek tussen de hoofdpersonen, hoewel sommigen opmerken dat de diepgang van hun persoonlijke verhaal soms te wensen overlaat. Voor Nederlandse kijkers is de documentaire nu beschikbaar op Netflix.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties