article image Films & Series

Ontdek waarom 'Doctor Who' een cultklassieker is

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 11/05 20:00

De nieuwste en eerdere seizoenen zijn nu te streamen op ...

Disney+ heeft de Britse sciencefictionserie "Doctor Who" toegevoegd. Dit is onderdeel van een nieuwe samenwerking tussen Disney+ en de BBC, bedoeld om de serie een groter internationaal platform te bieden en de fanbasis wereldwijd te vergroten. Het is een softe reboot en daarom wordt het season 1 genoemd maar het is al seizoen 14 in de lang lopende succesvolle reeks. 

"Doctor Who" staat bekend om zijn creatieve vertellingen, waarbij de Doctor, een tijdreizende, regenererende alien, door verschillende tijdperken en werelden navigeert om het universum te beschermen tegen diverse bedreigingen. Elk seizoen introduceert nieuwe werelden en karakters, waardoor de serie zich blijft vernieuwen. De serie heeft in de loop der jaren meerdere acteurs in de hoofdrol gehad, wat bijdraagt aan de dynamiek en de steeds veranderende aard van het programma.

De beschikbaarheid van "Doctor Who" op Disney+ betekent dat zowel nieuwe kijkers als langdurige fans de serie makkelijker kunnen ontdekken en herbeleven. Met toegang tot een breed scala van seizoenen, waaronder recente afleveringen en speciale uitgaven, biedt Disney+ een uitstekende gelegenheid om de rijke geschiedenis en evolutie van deze geliefde serie te verkennen. Disney+ zet hiermee een belangrijke stap in het versterken van zijn aanbod van kwalitatieve, internationale content. Wekelijks zal er een nieuwe aflevering van het nieuwe seizoen worden geplaats.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties