article image Films & Series

Ontdek 'Madame Web' nu op Netflix

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 18/08 19:00

Superheldenfilm met een twist

Een aanrader voor zondagavond is de recent toegevoegde film 'Madame Web' op Netflix. Deze spannende superheldenfilm, geregisseerd door S.J. Clarkson, draait om Cassandra Webb, een New Yorkse paramedicus die ontdekt dat ze helderziende krachten heeft. Cassandra moet deze nieuwe vaardigheden gebruiken om drie tienermeisjes te beschermen tegen een gevaarlijke vijand, Ezekiel Sims, die geplaagd wordt door visioenen van zijn eigen dood door deze meisjes. De cast bestaat uit Dakota Johnson als Cassandra, met bijrollen voor Sydney Sweeney, Isabela Merced en Celeste O'Connor.

De film is gebaseerd op de Marvel Comics-karakter Madame Web, hoewel de film een jongere en actievere versie van het personage toont dan de oorspronkelijke blinde oude vrouw uit de strips. 'Madame Web' combineert elementen van actie, mysterie en drama terwijl Cassandra probeert haar rol als beschermengel te vervullen en haar nieuwe realiteit te accepteren.

De ontvangst van 'Madame Web' is gemengd. Op IMDb heeft de film een score van 4.5/10, terwijl de score op Rotten Tomatoes op een teleurstellende 11% staat. Critici prijzen de prestaties van Dakota Johnson en de chemie tussen de castleden, maar wijzen op het verwarrende plot en inconsistente actiescènes als minpunten. Ondanks deze kritieken heeft de film een sterke start gemaakt op Netflix en is het populair onder streamingpubliek.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties