article image Films & Series

Ontdek het ware verhaal achter de moord op Reena Virk

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 13/07 20:15

Tragische waargebeurde misdaadserie nu beschikbaar

Disney+ heeft deze week de waargebeurde misdaaddramaserie 'Under the Bridge' toegevoegd aan zijn aanbod. Deze acht-delige serie, gebaseerd op het boek van Rebecca Godfrey, vertelt het tragische verhaal van de moord op de 14-jarige Reena Virk in 1997 in Victoria, British Columbia. De serie volgt journalist Rebecca Godfrey, gespeeld door Riley Keough, die terugkeert naar haar geboortestad om over de gebeurtenis te schrijven en diepgaande waarheden te onthullen over de tienermeisjes die van de moord worden beschuldigd​​.

In de hoofdrollen zien we naast Riley Keough ook Lily Gladstone als Cam Bentland, de lokale politieagent die de zaak onderzoekt. De cast wordt verder aangevuld met Vritika Gupta, Chloe Guidry, Javon "Wanna" Walton en Archie Panjabi. De serie verkent de complexe sociale kwesties en persoonlijke worstelingen die hebben bijgedragen aan deze tragische gebeurtenis, en biedt een inzichtelijke blik op de dynamieken van tienerpesten en de onderliggende systemische problemen​.

'Under the Bridge' is goed ontvangen door critici, met lof voor de krachtige prestaties van de cast en de genuanceerde benadering van het verhaal. De serie heeft een IMDb-score van 7,8 en wordt geprezen om de authentieke weergave van de personages en de diepgaande emotionele impact​.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties