article image Films & Series

Ontdek het schokkende verhaal van 'The Man with 1000 Kids'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 04/07 18:30

Ontmoet de slachtoffers van deze Nederlandse charmante oplichter

Netflix heeft recent de nieuwe documentaire 'The Man with 1000 Kids' toegevoegd aan hun aanbod. Deze driedelige serie vertelt het fascinerende en schokkende verhaal van Jonathan Meijer, een Nederlandse YouTuber die beschuldigd wordt van het vaderschap van honderden, mogelijk duizenden, kinderen via spermadonatie over de hele wereld. De documentaire duikt diep in de ongereguleerde wereld van de vruchtbaarheidsindustrie en onthult de juridische en emotionele consequenties voor zowel de slachtoffers als hun families​.

Jonathan Meijer, centraal in deze serie, gebruikte zijn charme om vrouwen wereldwijd te overtuigen van zijn integriteit als spermadonor, zonder hen te vertellen dat hij al talloze kinderen had verwekt. De documentaire toont exclusieve interviews met getroffen gezinnen en onderzoekt de wereldwijde mazen in de wet die dit soort praktijken mogelijk maken. Geregisseerd door Josh Allott, biedt 'The Man with 1000 Kids' niet alleen een blik op de individuele verhalen, maar roept het ook op tot striktere regelgeving binnen de vruchtbaarheidsindustrie.

De documentaire is goed ontvangen door critici en kijkers. Op IMDb scoort de serie een 8,1. Critici prijzen de serie om zijn diepgaande onderzoek en de menselijke verhalen die worden belicht.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties