article image Films & Series

Nu beschikbaar: 'Wyatt Earp and The Cowboy War'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 23/08 19:00

Legendarische vete in het Wilde Westen

Sinds deze week is de nieuwe docudrama-serie 'Wyatt Earp and The Cowboy War' te bekijken op Netflix. Deze serie, bestaande uit zes afleveringen, vertelt het verhaal van de legendarische vete tussen Wyatt Earp en Ike Clanton, culminerend in de beroemde schietpartij bij de O.K. Corral. De serie maakt gebruik van levendige heropvoeringen om deze historische gebeurtenissen tot leven te brengen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Tim Fellingham, Edward Franklin, Jack Gordon en Peter O’Meara, met Ed Harris als verteller. 'Wyatt Earp and The Cowboy War' is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit de late 19e eeuw en biedt een gedetailleerd beeld van de spanningen en conflicten die het Wilde Westen kenmerkten.

De eerste recensies zijn gemengd. Critici prijzen de serie om de gedetailleerde heropvoeringen en de sterke vertolkingen, maar wijzen ook op enkele historisch onnauwkeurige elementen. Desalniettemin biedt 'Wyatt Earp and The Cowboy War' een boeiende kijk op een van de meest iconische verhalen uit het Amerikaanse Westen. De serie is exclusief beschikbaar op Netflix voor Nederlandse kijkers.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties