article image Films & Series

Nieuwe serie op Netflix boeit kijkers: 'A Good Girl's Guide to Murder'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 02/08 19:30

Grijpt je vanaf de eerste aflevering

'A Good Girl's Guide to Murder', een spannende mysterieserie gebaseerd op de bestseller van Holly Jackson, is recent toegevoegd op Netflix. De serie volgt de 17-jarige Pip Fitz-Amobi, gespeeld door Emma Myers, terwijl ze de oude zaak van Andie Bell onderzoekt, een leerling die vijf jaar geleden werd vermist en van wie werd aangenomen dat ze was vermoord door haar vriend Sal Singh. Oorspronkelijk uitgezonden op BBC iPlayer, combineert de serie klassieke whodunits met moderne wendingen, wat zorgt voor een frisse toevoeging aan het genre.

Emma Myers leidt een getalenteerde cast, waaronder Asha Banks en Raiko Gohara, met boeiende vertolkingen die de complexe personages tot leven brengen. Het verhaal draait om Pip's vastberadenheid om de waarheid te achterhalen en verkent thema's zoals gerechtigheid en perceptie. De bewerking wordt geprezen om zijn trouw aan het bronmateriaal en de boeiende verhaallijn.

Vroege recensies zijn positief, met een gemiddelde score van 87% op Rotten Tomatoes en een beoordeling van 8/10 op IMDb. Critici van onder andere The Independent benadrukken de "spannende mysteries" en sterke prestaties. 'A Good Girl's Guide to Murder' is sinds 1 augustus 2024 beschikbaar op Netflix en is een aanrader voor liefhebbers van mysteries.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties