article image Films & Series

Nieuw op Netflix: 'Owning Manhattan'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 05/07 19:00

Een kijkje achter de schermen van New York's luxe vastgoedmarkt

Netflix's nieuwste toevoeging aan hun real estate reality shows is 'Owning Manhattan'. De serie, die op 28 juni 2024 in première ging, volgt de charismatische makelaar Ryan Serhant, bekend van 'Million Dollar Listing New York'. In 'Owning Manhattan' richt Serhant zijn eigen makelaarskantoor op en leidt hij een team ambitieuze makelaars in de competitieve en dynamische wereld van luxe vastgoed in New York City.

Het verhaal van  'Owning Manhattan' draait om de uitdagingen en successen van Serhant en zijn team terwijl zij proberen de meest exclusieve en dure eigendommen in de stad te verkopen. Het hoogtepunt van de eerste aflevering is de lijstingsuitdaging van het penthouse in de Central Park Tower, geprijsd op maar liefst $195 miljoen. De serie biedt een realistische weergave van de ups en downs in de vastgoedmarkt, en combineert prachtige vastgoedtours met interne rivaliteiten en drama onder de teamleden​.

De serie heeft al positieve reacties ontvangen van kijkers en critici. Op IMDb scoort  'Owning Manhattan' een 7,7. Critici prijzen de serie om zijn hoge productiewaarde en de manier waarop het de realiteit van de vastgoedwereld weergeeft. De diverse cast, bestaande uit onder andere Chloe Tucker Caine, Genesis Suero en Jade Shenker, wordt ook geprezen voor hun bijdrage aan het boeiende verhaal​.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties