article image Films & Series

Mis het laatste seizoen van 'Vikings: Valhalla' niet

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 15/07 18:00

Nieuwe uitdagingen voor de Vikingen in seizoen 3

Het derde en laatste seizoen van 'Vikings: Valhalla' is sinds dit weekend te zien op Netflix. De serie, die zich afspeelt in het begin van de 11e eeuw, volgt de heldhaftige avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen zoals Leif Eriksson, zijn zus Freydis, en de Noorse prins Harald Sigurdsson. In dit seizoen, dat zeven jaar na de gebeurtenissen van seizoen twee begint, zien we Freydis als leider van Jomsborg en Leif en Harald die roem hebben vergaard in Constantinopel​.

Het derde seizoen introduceert een aantal nieuwe gezichten, waaronder Pollyanna McIntosh als koningin Ælfgifu en Florian Munteanu als Maniakas. De serie blijft trouw aan de historische avonturen en biedt een mix van actie, drama en historische intriges. Dit seizoen belooft grote uitdagingen en epische gevechten terwijl de Vikingen hun ultieme bestemmingen proberen te bereiken​​.

De eerste recensies van seizoen drie zijn overwegend positief. Critics prijzen de boeiende verhaallijnen en sterke acteerprestaties. Op IMDb scoort de serie een solide 7,6. Fans kunnen zich verheugen op een spectaculair en bevredigend einde van deze epische saga, nu beschikbaar op Netflix​.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties