article image Films & Series

Meer spanning en actie in 'Kleo' seizoen 2

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 27/07 19:00

Spionage en intrige herleven

Deze week is het tweede seizoen van 'Kleo' toegevoegd aan Netflix. Deze Duitse actie-thriller volgt het verhaal van Kleo Straub, een voormalige Oost-Duitse spion die na de val van de Berlijnse Muur op zoek gaat naar wraak en antwoorden. In het nieuwe seizoen gaat Kleo verder met haar zoektocht naar de mysterieuze rode koffer, een zoektocht die haar midden in een machtsstrijd plaatst tussen de KGB en de CIA. De serie wordt gekenmerkt door een mix van actie, drama en komedie, met Jella Haase in de hoofdrol als Kleo.

Het tweede seizoen bouwt voort op de spannende cliffhanger van het eerste seizoen, waarin Kleo de gevolgen van haar verleden onder ogen moet zien. Andere belangrijke rollen worden gespeeld door Dimitrij Schaad, die opnieuw te zien is als West-Berlijnse politieagent Sven Petzold, en Vincent Redetzki als Uwe Mittig. De show is geregisseerd door Isabel Braak en Nina Vukavoic, en werd gefilmd in onder andere Berlijn en Belgrado.

De eerste recensies voor het tweede seizoen van 'Kleo' zijn positief. Op IMDb heeft de serie een score van 7.5, en Rotten Tomatoes geeft een beoordeling van 78%. Critici prijzen de sterke acteerprestaties en de meeslepende verhaallijn, hoewel sommigen vinden dat de serie af en toe wat onevenwichtig is. 'Kleo' seizoen 2 is nu beschikbaar voor Nederlandse kijkers op Netflix.

Seizoen 1 nog niet gezien? die staat ook al op Netflix en bekijk hieronder de trailer:

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties