article image Films & Series

'Lolo and the Kid': een verhaal over oplichterij en onwaarschijnlijke banden

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 07/08 19:00

Emotionele reis van een hustler en een kind

Vanaf vandaag is de nieuwe film 'Lolo and the Kid' te bekijken op Netflix. Deze hartverwarmende drama is geregisseerd door Benedict Mique en speelt zich af rond een hustler en een kind dat hij onder zijn hoede heeft genomen. Samen bedriegen ze de rijken, maar een levensveranderende kans dreigt hun hechte band te verbreken.

In de hoofdrollen zien we de bekroonde acteur Joel Torre en de jonge doorbraakster Euwenn Mikael Aleta. De film bevat ook een speciale bijdrage van Juan Karlos Labajo. 'Lolo and the Kid' is een fictief verhaal dat zich richt op de thema's familie, loyaliteit en de strijd om het goede te doen te midden van morele ambiguïteiten.

De eerste recensies voor 'Lolo and the Kid' zijn positief. Op IMDb heeft de film een score van 7.2/10, terwijl op Rotten Tomatoes nog geen score beschikbaar is, maar de kritische ontvangst lijkt gunstig. Volgens Starmometer wordt de film geprezen voor de sterke acteerprestaties en de emotionele diepgang. 'Lolo and the Kid' is exclusief te zien op Netflix.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties