article image Films & Series

Liefde kent geen leeftijd in de psychologische serie 'Deceitful Love’

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 14/10 21:00

Gebaseerd op het Britse Gold Digger, nu in een Italiaanse setting

Een nieuwe Italiaanse serie ‘Deceitful Love’, recent uitgebracht op Netflix in oktober 2024, vertelt het verhaal van Gabriella, een 60-jarige welgestelde hoteleigenaar die verliefd wordt op de jongere Elia. Hun relatie, die aanvankelijk romantisch lijkt, roept al snel twijfels op bij Gabriella's kinderen, die de oprechtheid van Elia's intenties in twijfel trekken. Terwijl Gabriella zichzelf opnieuw ontdekt als vrouw en geliefde, staan de familiebanden onder druk. Deze serie, geregisseerd door Pappi Corsicato, is gebaseerd op de Britse miniserie Gold Digger en verkent thema's als liefde, verraad, en het doorbreken van sociale conventies.

‘Deceitful Love’ is niet alleen een romantisch drama, maar ook een intrigerende psychologische thriller. De hoofdrollen worden vertolkt door Monica Guerritore, die de rol van Gabriella speelt, en Giacomo Gianniotti, bekend van zijn werk in Grey’s Anatomy. De productie is in handen van het Italiaanse productiehuis Cattleya, in samenwerking met Higher Ground en Omaha Productions. De prachtige achtergrond van de Italiaanse Amalfi-kust voegt een extra dimensie toe aan het verhaal, waarbij de serene omgeving contrasteert met de spanningen tussen de personages.

De eerste recensies voor ‘Inganno’ zijn overwegend positief. Op IMDb scoort de serie momenteel een 7,8. Recensenten prijzen vooral de sterke acteerprestaties van Guerritore en Gianniotti en de manier waarop de serie taboes rondom liefde en ouderdom verkent. De serie is exclusief beschikbaar voor kijkers in Nederland via Netflix.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties