article image Films & Series

Lach mee met de chaotische avonturen in 'Unstable'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 03/08 19:00

De serie brengt vader en zoon Lowe samen op het scherm

De nieuwe komedieserie 'Unstable', met Rob Lowe en zijn zoon John Owen Lowe in de hoofdrollen, is recent toegevoegd op Netflix. De serie volgt Jackson Dragon (John Owen Lowe) die gedwongen wordt om te werken voor het biotechnologiebedrijf van zijn excentrieke vader, Ellis Dragon (Rob Lowe). De vader-zoonrelatie vormt de kern van de serie terwijl ze proberen het bedrijf te redden van de ondergang.

De show, mede gecreëerd door de Lowes en Victor Fresco, verkent de dynamiek van een chaotisch werkplek met een komische twist. De cast bestaat verder uit Sian Clifford, Aaron Branch, Rachel Marsh en Fred Armisen, die bijdragen aan de levendige en humoristische sfeer van de serie. 'Unstable' is een fictief verhaal en niet gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar speelt wel in op herkenbare thema's zoals familiebanden en bedrijfsproblemen.

De eerste recensies zijn gemengd maar neigen naar positief. Op Rotten Tomatoes heeft de serie een score van 67%, terwijl IMDb een score van 6.8/10 geeft. Critici prijzen de serie om zijn scherpe humor en sterke acteerprestaties, vooral van Rob Lowe. Toch wordt de serie soms bekritiseerd voor zijn onevenwichtige toon.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties