article image Films & Series

John Cena beschermt Awkwafina in nieuwe spannende en komische film

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 15/08 19:00

Een komische kijk op de ultieme overlevingsstrijd

Vanaf vandaag is de nieuwe film 'Jackpot' beschikbaar op Amazon Prime Video. Deze actiekomedie, geregisseerd door Paul Feig en geschreven door Rob Yescombe, speelt zich af in de nabije toekomst en draait om een 'Grand Lottery' in Californië. De hoofdrollen worden vertolkt door Awkwafina, John Cena en Simu Liu.

In 'Jackpot' speelt Awkwafina de rol van Katie, een aspirant-actrice die per ongeluk het winnende lot van de Grand Lottery in handen krijgt. De twist is dat iedereen met een verliezend lot haar voor zonsondergang moet vermoorden om legaal haar miljardenprijs te claimen. Katie's enige hoop op overleven is Noel Cassidy (John Cena), een onconventionele beschermingsagent die haar belooft te helpen in ruil voor een deel van het prijzengeld. Samen nemen ze het op tegen talloze jackpotjagers, waaronder Noel’s rivaal Louis Lewis (Simu Liu).

De eerste recensies voor 'Jackpot' zijn gemengd. Critici waarderen de humor en de chemie tussen de hoofdrolspelers, maar sommigen vinden het plot voorspelbaar. De film is exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties