article image Films & Series

Intieme documentaire over het leven van influencer Elisabeth Rioux

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 08/09 18:00

Serie toont de balans tussen moederschap, bedrijf en sociale media

Deze weekend is de documentaire serie 'Elisabeth Rioux: Unfiltered' in première gegaan op Prime Video. De serie volgt het leven van de populaire Canadese influencer en ondernemer Elisabeth Rioux, die openhartig spreekt over haar privéleven, carrière en de druk van het altijd online zijn. Met persoonlijke en ongefilterde beelden geeft de serie een inkijk in zowel de hoogte- als dieptepunten van haar leven. De serie is geregisseerd door een opkomend team van documentairemakers, die nauw samenwerkten met Rioux om een authentiek beeld neer te zetten. 

Elisabeth Rioux is  als Canadese influencer en ondernemer, vooral bekend vanwege haar grote aanwezigheid op Instagram, waar ze miljoenen volgers heeft. Ze begon haar carrière als model en verwierf snel populariteit op sociale media door haar foto's en lifestyleposts, die vaak gericht zijn op reizen, mode, fitness en persoonlijke reflecties. Naast haar online succes is Rioux ook de oprichtster van het succesvolle zwemkledingmerk Hoaka Swimwear, dat bekend staat om duurzame en stijlvolle badmode.

Haar documentaire 'Elisabeth Rioux: Unfiltered' biedt een kans voor kijkers om een diepere kant van haar leven te zien, waarbij ze niet alleen de mooie momenten deelt, maar ook de worstelingen en druk waarmee ze te maken heeft in haar privéleven en haar carrière als ondernemer en influencer.

De eerste recensies van de serie zijn gemengd. Sommige kijkers prijzen de openhartige en eerlijke manier waarop Rioux haar verhaal deelt, terwijl anderen vinden dat de serie soms oppervlakkig blijft. 'Elisabeth Rioux: Unfiltered' is sinds deze week exclusief beschikbaar op Prime Video voor Nederlandse kijkers.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties