article image Films & Series

Het laatste hoofdstuk van Mocro Maffia is begonnen

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 26/09 19:00

Tatta en Borsu zetten alles op het spel in seizoen 6

Het zesde en laatste seizoen van 'Mocro Maffia' is recent gelanceerd op Videoland. In dit seizoen zien we hoe het criminele imperium van Paus op instorten staat, terwijl zijn bondgenoten wanhopig proberen hun grip op de onderwereld te behouden. Tatta en Borsu zijn bezig met het opzetten van een nieuwe drugslijn via Suriname, wat voor nieuwe spanningen zorgt met rivaliserende bendes. Ondertussen willen Samira, Tonnano en Ashraf wraak nemen voor de moorden op Paus en Potlood, wat leidt tot een bloedige strijd om macht en loyaliteit.

De serie, gecreëerd door Achmed Akkabi en Thijs Römer, is gebaseerd op waargebeurde verhalen uit de Nederlandse onderwereld. Mocro Maffia heeft in de afgelopen jaren veel lof ontvangen voor zijn rauwe en realistische weergave van het criminele circuit in Nederland. Hoofdrollen worden vertolkt door onder andere Robert de Hoog, Nasrdin Dchar en Khalid Alterch. Dit seizoen introduceert ook enkele nieuwe gezichten, zoals Imanuelle Grives en Werner Kolf, die de dynamiek verder opschudden.

De eerste recensies van seizoen 6 zijn positief. Critici prijzen de spanning en het acteerwerk, met name de intensiteit van de verhaallijnen en de goed uitgewerkte karakters. Op IMDb scoren de eerste aflevering hoog met 7.7.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties