article image Films & Series

Een intieme blik op het leven van een muziekicoon - nu op Prime Video

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 26/06 20:00

Een eerlijke en ontroerende documentaire over Céline Dion's leven

'I Am: Celine Dion' is een nieuwe documentaire die sinds deze week te zien is op Prime Video. De documentaire, geregisseerd door de voor een Academy Award genomineerde Irene Taylor, biedt een intieme blik op het leven van de iconische zangeres Céline Dion. Het verhaal richt zich op haar strijd met Stiff Person Syndrome (SPS), een zeldzame neurologische aandoening die haar vocale capaciteiten en bewegingsvrijheid ernstig heeft aangetast​.

In 'I Am: Celine Dion' zien we de zangeres zoals nooit tevoren, worstelend met haar gezondheid terwijl ze probeert haar leven en carrière weer op te pakken. De film toont haar dagelijks leven in haar residentie in Las Vegas, haar interacties met haar kinderen, en haar inspanningen om te herstellen en weer op het podium te staan. Dit alles wordt ondersteund door openhartige interviews en beelden van haar revalidatieprocessen​.

De documentaire is lovend ontvangen door critici. 'I Am: Celine Dion' wordt geprezen om zijn eerlijke en ontroerende weergave van Dion's persoonlijke strijd en veerkracht. Op IMDb heeft de film een solide score van 7,6, wat de positieve reacties van zowel critici als het publiek benadrukt. Nederlandse kijkers kunnen de documentaire exclusief bekijken op Prime Video​​.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties