article image Films & Series

De Mexicaanse versie van 'Love is Blind' verovert Netflix

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 04/08 19:00

Ware liefde testen zonder te zien

'Love is Blind: Mexico', de nieuwste toevoeging aan de populaire realityserie, is sinds 1 augustus 2024 te zien op Netflix. Deze serie volgt hetzelfde succesvolle format als de Amerikaanse versie, waarbij vrijgezellen elkaar leren kennen en zelfs verloofd raken zonder elkaar ooit gezien te hebben. De vraag "Is ware liefde echt blind?" staat centraal in deze unieke datingshow die zich afspeelt in Mexico.

De serie wordt gepresenteerd door Omar en Lucy Chaparro, en biedt een frisse kijk op het datingspel. De deelnemers zijn afkomstig uit verschillende delen van Mexico en brengen hun persoonlijke verhalen en culturen in de mix. Door middel van gesprekken in gescheiden "pods" ontwikkelen de koppels diepe emotionele banden voordat ze elkaar eindelijk face-to-face ontmoeten.

De eerste recensies zijn positief, met een IMDb-score van 7.5/10. Volgens TV Insider biedt de show "een fascinerende kijk op menselijke relaties en liefdesdynamieken". Rotten Tomatoes heeft de serie nog niet beoordeeld, maar de kijkersreacties zijn overwegend enthousiast. 'Love is Blind: Mexico' is exclusief te streamen op Netflix en biedt een frisse en boeiende kijkervaring voor reality-tv liefhebbers.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties