article image Films & Series

Check het vervolg van de Turkse fantasy-dramaserie 'Shahmaran'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 09/08 19:00

Seizoen 2 brengt meer avontuur en legendes

Vanaf nu is het tweede seizoen van de Turkse fantasy-dramaserie 'Shahmaran' te zien op Netflix. De serie volgt Şahsu, gespeeld door Serenay Sarıkaya, een psychologielectrice die naar Adana reist om haar vervreemde grootvader te confronteren. Ze raakt verstrikt in een eeuwenoude legende rondom Şahmaran, een mythisch wezen dat half vrouw, half slang is. Samen met Maran, gespeeld door Burak Deniz, moet Şahsu een serie beproevingen doorstaan die het lot van de mensheid en hun eigen toekomst bepalen.

De cast van 'Shahmaran' omvat verder Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray en Mert Ramazan Demir. De serie, geregisseerd door Umur Turagay en geschreven door Pınar Bulut, heeft een sterke basis in Turkse mythologie, wat het een unieke kijkervaring maakt. Hoewel de serie niet op waarheid is gebaseerd, trekt het inspiratie uit oude legendes en biedt het een rijke verhaallijn vol mystiek en avontuur.

Kritieken variëren van lof voor de cinematografie en acteerprestaties tot kritiek op de inconsistentie in de verhaallijn en karakter ontwikkeling. Desondanks is de serie populair bij fans van Turkse dramaseries en mythologische verhalen. 'Shahmaran' is exclusief te streamen op Netflix en niet beschikbaar op andere streamingdiensten in Nederland.

Indien je seizoen 1 nog niet gezien hebt die staat uiteraard ook op Netflix en de trailer kan je hieronder bekjiken:

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties