article image Films & Series

Biscoop premières van de week: Bad Boys 4 & Winnie the Pooh

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 06/06 18:30

Actie en humor of horror: Waar ligt jouw keuze?

Met het weekend voor de boeg biedt dit de ideale gelegenheid om te ontspannen en de nieuwste films in de bioscoop te bekijken.

Bekijk hieronder 2 toppers die deze week nieuw in de bioscoop draaien en als je interesse hebt om een van deze films te zien of wilt weten welke andere films er draaien, check dan de filmagenda op de website van Kinepolis Nederland.

Bad Boys 4 markeert de terugkeer van het iconische duo Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence). De film volgt de detectives opnieuw terwijl ze de misdaad bestrijden, deze keer geconfronteerd met een gevaarlijke nieuwe vijand die hun stad bedreigt. De film is niet gebaseerd op waargebeurde feiten, maar blijft trouw aan de actierijke, komische formule die de franchise populair heeft gemaakt. De eerste recensies zijn overwegend positief, waarbij critici de chemie tussen Smith en Lawrence prijzen, evenals de spannende actie en humor die kenmerkend zijn voor de serie.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 is een vervolg op de controversiële horrorfilm waarin de geliefde kinderfiguren Winnie de Poeh en Knorretje op een moorddadige razernij gaan. De film is wederom geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield en speelt zich af na de gebeurtenissen van de eerste film. Hoewel de film op geen enkele manier gebaseerd is op waargebeurde feiten, trekt hij wel de aandacht vanwege zijn unieke en grimmige herinterpretatie van bekende personages. De recensies zijn gemengd, waarbij critici de film bekritiseren om zijn oppervlakkige plot en gebrek aan karakterontwikkeling, hoewel sommige fans de film waarderen voor zijn schokkende en groteske benadering​, durf jij het aan?

Heb je inmiddels zin gekregen om een van deze films te zien, of heb je interesse in een andere film? Bekijk op de website van Kinepolis Nederland welke films er bij jou in de buurt draaien.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties