article image Films & Series

Acht huiveringwekkende verhalen in 'Terror Tuesday: Extreme'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 20/08 19:00

Griezelige nieuwe serie op Netflix

Netflix breidt zijn horroraanbod uit met 'Terror Tuesday: Extreme', een nieuwe Thaise serie die vanaf 20 augustus 2024 te zien is. Deze serie bestaat uit acht afleveringen, elk geregisseerd door een andere regisseur, waaronder Prin Keeratiratanalak, Abhichoke Chandrasen en Chayan Laoyodtrakool. De serie is gebaseerd op de populaire Thaise radioshow "Angkhan Khlumpong" en brengt waargebeurde horrorverhalen die door luisteraars zijn gedeeld, tot leven op het scherm.

In 'Terror Tuesday: Extreme' worden kijkers getrakteerd op een reeks huiveringwekkende verhalen die variëren van bovennatuurlijke gebeurtenissen tot psychologische thriller-elementen. De cast omvat onder andere Nat Kitcharit, Charada Imraporn, en Sutthirak Subvijitra, die allemaal bijdragen aan de griezelige sfeer van de serie. Hoewel de verhalen fictief zijn, zijn ze geïnspireerd door echte ervaringen, wat een extra laag van angst toevoegt.

De serie wordt geprezen om zijn unieke benadering en authentieke Thaise cultuur, maar sommige critici merken op dat de afleveringen soms inconsistent kunnen aanvoelen. 'Terror Tuesday: Extreme' is exclusief te streamen op Netflix en is niet beschikbaar op andere streamingdiensten in Nederland.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties