article image Buitenland

Turkse scheidsrechter en scheidsrechterwaarnemer geschorst vanwege gelekte seksvideo

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 08/10 13:00

24 en 61 jaar oud

Een scheidsrechter en een scheidsrechterwaarnemer zijn in Turkije levenslang geschorst. In een seksvideo die op sociale media circuleert, zouden ze allebei te zien zijn. 

Elif Karaarslan, 24, is in Turkije bekend geworden met enkele honderdduizenden volgers op Instagram. Daar plaatst ze onder meer foto's en video's van wanneer ze voetbal jureert in de lagere divisies. Karaarslan speelde voor Besiktas en begon een carrière als scheidsrechter na te streven toen ze een kruisbandblessure opliep.

Vorig seizoen werd er een expliciete video op sociale media verspreid - een video waarin Karaarslan seks zou hebben met scheidsrechterwaarnemer Orhan Erdemir, 61, die eerder scheidsrechter was in de Turkse topcompetitie en een erkende FIFA-scheidsrechter was.

De arbitragecommissie van de voetbalbond sluit Karaarslan en Erdemir nu voor het leven uit hun baan. Erdemir beweert dat de seksvideo zonder zijn toestemming verspreid is. Karaarslan beweert dat zij niet degene is die in de video te zien is. ‘Het zal een lang juridisch proces worden, maar uiteindelijk zullen we er sterker uit komen. Ik kijk uit naar jullie volledige steun en liefde gedurende deze tijd”, schrijft Karaarslan op Instagram.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties