article image Buitenland

JD Vance noemt Jennifer Aniston ‘walgelijk’ na uitspraak over dochtertje: ‘Ze is twee jaar oud’

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 29/07 11:59

Lekker online moddergooien, waarom niet?

JD Vance, de running mate van presidentskandidaat Donald Trump, is boos op de Amerikaanse actrice Jennifer Aniston, die hem bekritiseerde voor zijn uitspraak dat “kinderloze kattenvrouwtjes” het land besturen. Aniston noemde de 2-jarige dochter van JD als voorbeeld, maar hij noemt die verwijzing “walgelijk”. 

Tekst gaat verder onder de video.

X/PatriotTakes

Ophef

Aniston reageerde op een uitspraak die Vance in 2021 deed tijdens een interview; hij verwees onder andere naar Kamala Harris, die toen nog niet in beeld was als presidentskandidaat maar wel actief was als vicepremier onder Joe Biden.

We worden in dit land geleid door de democraten en een stelletje kinderloze kattenvrouwen die zich ellendig voelen over hun eigen leven en de keuzes die ze hebben gemaakt. Daarom willen ze de rest van het land ook ellendig maken.

De actrice sprak zich uit via een story op Instagram.

"Ik kan amper geloven dat deze woorden uit de mond komen van de mogelijke vicepresident van de Verenigde Staten", aldus Aniston. "Ik bid dat uw dochter op een dag zelf kinderen kan krijgen. En ik hoop dat zij geen ivf als tweede optie nodig zal hebben. Want ook dat probeert u haar af te nemen."

Het fragment uit 2021 waarin Vance spreekt van "kinderloze kattenvrouwtjes":

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties