article image Buitenland

Helen (39) overleed door haar verstelbare bed

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 14/10 10:30

Kon niet loskomen en overleed door verstikking

Helen Davey (39), moeder van twee kinderen, woonde in Seaham, Engeland. Op 7 juni kwam Helens 19-jarige dochter Betty thuis en zag iets verschrikkelijks. Haar moeder lag dood naast haar bed, klemgedrukt tussen het matras en de rand van het bed.

Het onderzoek naar Helens dood is nu afgerond. Het toont aan dat het dodelijke ongeluk het gevolg was van een defecte gasveer in het bed. Helen had een verstelbaar bed met een opbergvak onder het matras in de slaapkamer. Om bij het opbergvak te komen, moest ze het matras eerst omhoog tillen, wat ze op die dag zeer waarschijnlijk had gedaan.

Helen leunde over het opbergvak in haar bed, toen het matras onverwacht omlaag ging. Haar hals kwam klem te zitten tussen de rand van het bed en de onderkant van de matras. Ze kon niet loskomen en stierf aan verstikking, zegt de lijkschouwer.

Helens dochter Betty schrijft op Facebook dat zij en haar elfjarige broertje "moeite hebben om om te gaan met wat er is gebeurd." "Geen woorden kunnen uitdrukken hoe we ons voelen. Ik kan niet eens beginnen te verwerken dat dit echt is gebeurd en dat je nooit meer de voordeur zult openen en binnen zult komen," schrijft Betty.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties