article image Buitenland

Heftige uitspraken Elon Musk: "Mijn zoon is dood, vermoord door het woke-virus"

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 23/07 18:00

Zou overgehaald zijn om te tekenen voor puberteitsblokkers

In een interview met Jordan Peterson doet Elon Musk behoorlijk opvallende uitspraken over zijn zoon Xavier, die in transitie is gegaan en nu Vivian genoemd wil worden.

Hij vertelt dat hij toentertijd, nog voor de coronapandemie, is overgehaald om te tekenen voor het gebruik van puberteitsblokkers. Hij was ervan overtuigd dat zijn zoon zichzelf anders van het leven zou beroven, maar achteraf vindt hij dat hij is misleid en gemanipuleerd. Ook was hem niet verteld dat puberteitsblokkers ervoor zorgen dat je onvruchtbaar wordt.

Dit overkwam een van mijn oudste jongens, waarbij ik eigenlijk in de val ben gelokt om documenten te tekenen voor mijn zoon, Xavier. Dit was voordat ik enig begrip had van wat er gaande was. COVID was aan de gang, dus er was veel verwarring en mij werd verteld dat Xavier zelfmoord zou kunnen plegen als hij dat niet zou doen...

Ongelooflijk kwaadaardig, en ik ben het met je eens dat de mensen die dit hebben gepromoot naar de gevangenis moeten.

Ik ben mijn zoon, in wezen, verloren. Ze noemen het deadnaming om een reden. De reden dat het deadnaming wordt genoemd, is omdat je zoon dood is. Mijn zoon Xavier is dood, gedood door het woke-virus.

Elon geeft later aan op dat moment gezworen te hebben het woke-virus te gaan vernietigen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties