article image Bizar

Cola samen met jalapeño en augurken sap drinken: nieuwe trend van Dua Lipa

Auteur
Auteur: Anna
Datum: 21/10 16:00

Dua mixt cola met augurkensap en jalapeños, en beroemdheden wagen zich inmiddels ook aan dit bijzondere brouwsel – met gemengde reacties.

Dat Dua Lipa een succesvolle zangeres is, is bekend. Met haar hits domineert ze de afgelopen jaren steevast de top 40. Maar nu heeft ze een nieuwe, opvallende trend gestart die het internet in tweestrijd brengt: haar bijzondere manier van cola drinken. Dua mixt cola met augurkensap en jalapeños, en beroemdheden wagen zich inmiddels ook aan dit bijzondere brouwsel – met gemengde reacties.

Tijdens een recent restaurantbezoek deelde de zangeres, bekend van 'New Rules', een van haar favoriete, bizarre recepten. Haar instructies voor de mix zijn even simpel als opmerkelijk: "Neem wat augurkensap, voeg een paar augurken toe, giet er jalapeñosaus overheen en gooi er wat jalapeños in. Top het af met cola." Deze combinatie zette ze op TikTok en niet iedereen wist wat ze ervan moest denken.

Zelfs Dua Lipa erkende dat haar drankje allesbehalve standaard is. Terwijl ze de video opnam, grapte ze: "De vrouw achter me vraagt zich af wat ik in hemelsnaam aan het doen ben." Uiteraard nam ze zelf ook een slok en gaf het haar goedkeuring. Maar de reacties online zijn verdeeld. Durf jij het aan om het zelf te proberen?

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

Meest gelezen

Meest gelezen

Virals

Virals

Geenstijl

Geenstijl