article image Binnenland

Vrouw (59) gedood tijdens het uitlaten van haar hondje in Hellevoetsluis

Auteur
Datum: 01/06 09:45

Vermoedelijk slachtoffer geworden van een beroving

De 59-jarige vrouw die donderdagmiddag om het leven kwam in het bos Ravense Hout in Hellevoetsluis lijkt een willekeurig slachtoffer te zijn. De vrouw was haar hond aan het uitlaten toen het tragische incident plaatsvond.

Wat zich precies heeft afgespeeld en hoe de vrouw is omgekomen, is nog onbekend. De politie heeft een 20-jarige man uit Hellevoetsluis een uur na de moord gearresteerd. Andere bezoekers van het bos zouden de politie hebben getipt. Zij hadden iemand zien weglopen vanaf de plek waar het slachtoffer gevonden was. Er werd een politiehelikopter de lucht in gestuurd en er werden speurhonden ingezet. 

Beroving

‘’De politie kwam de man uiteindelijk op het spoor, zo vertellen bronnen, omdat hij zijn auto had achtergelaten vlakbij het plaats delict (schrijft de T., red.). Vermoedelijk is hij na de dood van de vrouw in paniek geraakt en weggelopen en kwam hij later terug om zijn wagen op te halen. Dat voertuig werd inmiddels in de gaten gehouden door de politie. Toen de man ter plaatse kwam, werd hij door de aanwezige agenten in de boeien geslagen.’’ 

De vrouw zou volgens de krant slachtoffer zijn geworden van een beroving die uit de hand is gelopen. De politie zegt dat er onderzoek wordt gedaan naar dit scenario. De verdachte zit op dit moment vast. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties